Dé opleider voor leidinggevenden 0162-696108

"TO CHANGE YOUR PERFORMANCE
YOU FIRST NEED TO CHANGE YOUR PRIORITIES"

Wat je wilt bereiken

De wensen van onze klanten zijn zeer uiteenlopend. Van minder op de todo-lijst tot meer tijd in een dag. Van meer draagvlak in de organisatie tot een hechter team op de werkvloer. Van beter communiceren tot daadkrachtiger besluiten. Van meer inspireren tot vaker motiveren. Van anders tot slimmer werken. 

 

Wat ze allemaal gemeen hebben is de behoefte om te leren en persoonlijk te ontwikkelen. Naast de gebruikelijke doelstellingen meer invulling kunnen geven aan zingeving en voldoening. Energiek naar je werk en trots weer naar huis. Groeien ‘on the Job’.

-->

Onze werkwijze

Onze werkwijze is helder en transparant. Sommige uitdagingen lossen we snel op. Voor een ander vraagstuk is net wat meer tijd nodig. Tijdens de kennismaking wordt helder welke aanpak het beste past bij jouw vraagstuk. Eenvoudig en toch op maat.

Wij werken in dagdelen* en rekenen € 600,- per dagdeel. Het aantal te besteden dagdelen komen we vooraf overeen.

 

* Een dagdeel is 3 uur. Het tarief is excl. btw en incl. telefonische intake en reiskosten.

Onze werkwijze

01
Telefonisch ontmoeten

Wat kunnen wij voor je betekenen?

02
De match

Wij vinden de trainer die past

03
Intake met trainer

Jouw persoonlijke uitdaging scherp

04
Aan de slag

Praktisch en toepasbaar gaan we samen aan de slag

05
 Evaluatie

We kijken terug en vooruit
Wat anderen zeggen...

De doelstellingen waren wel duidelijk. Dacht ik. Maar nadat alle smeuïge alinea’s er afgestoft waren bleef er niet veel van over. Jan de Vries heeft mij enorm geholpen om de nieuwe doelstellingen goed naar de teamleden te vertalen. Iedereen weet nu waar we voor gaan. In heldere woorden en met duidelijk daden. En daar is aan toegevoegd ‘de Waarom’. Weten wat je moet doen is één. Maar ook weten waarom… dat maakt een groot verschil. En die waarom maakt ons team sterker dan ooit tevoren.

- T. Thomas Manager Services Schiphol Group

Communicatie is key. Je kan het zo goed formuleren als je wilt, maar als niet iedereen door dezelfde bril kijkt wordt het toch lastig. Goed communiceren gaat vooral om wat je zegt en niet hoe vaak je iets zegt. Noortje heeft hier het verschil gemaakt. Wat je voor ogen hebt wordt door hen zo vertaald dat de anderen in het bedrijf het ook kunnen zien. Daarbij zijn eenvoudige bewoordingen vaak voldoende. Maar nu gecoacht… en on the Job.

- Bob

De toon was snel gezet. Er werden geen doekjes om gewonden. Het doorvragen is soms tergend maar vaak noodzakelijk om tot de kern te komen. Ik heb de samenwerking met Nicole als professioneel, prettig maar vooral als verfrissend ervaren. Ze gaat voor resultaat en neemt geen genoegen met enkel een aangenaam gesprek. En dat heeft mij echt ergens gebracht.

- Sita
Wat je kan doen 

Bel ons om kennis te maken op 0162-696108. Of maak gebruik van het contactformulier.