Ervaar Coaching on the job

Heb jij binnenkort een belangrijke presentatie, vergadering of staat er een sollicitatiegesprek gepland? Dan wil je goed voor de dag komen, jouw boodschap helder en duidelijk overbrengen en de juiste vragen weten te stellen. Oefenen voor een spiegel kan, maar je wilt niet dat het een kunstje wordt. Bovendien is jezelf feedback geven best lastig. 

Direct aanvragen
“Een goede voorbereiding is het halve werk”

 

Sparren over een praktisch vraagstuk is dé manier om met Coaching on the Job kennis te maken. Wij matchen een trainer aan jouw vraag. Zij gaan efficiënt met jou aan de slag.

De trainer laat je in je waarde en laat jou juist inzien dat jij met je eigen competenties en vaardigheden goed inzetbaar kan zijn. Zeer fijne sessie, de trainer weet je te triggeren om het beste uit jezelf te halen. Ik heb nu vertrouwen in hoe ik mijn netwerk kan vergroten en mijn cv op de juiste manier kan presenteren. Ik ga vol vertrouwen deze tools inzetten om mijn kans naar een nieuwe baan te vergroten. De trainer heeft een heel erg fijne manier van training geven. Verbeterpunten heb ik niet.

- Rodger

Ik heb de sessie als zeer positief ervaren. Nu ben ik nog werkzaam als opticien maar heb genoeg handvatten gekregen om een weg naar een baan in de ICT te gaan vinden. De trainer legt alles zeer goed uit, luistert goed en weet heel goed werkervaringen uit het verleden om te buigen naar mogelijkheden voor de toekomst.

- Jacqueline

Dit traject is voor mij een hele fijne ervaring geweest en een goede opstart voor mijn omscholing. Ik heb zeer veel geleerd vooral voor een goed en sterk cv en duidelijke elevator pitch. Het fijne aan dit traject is dat het meteen in de praktijk toe te passen is. De trainer was zeer fijn om door begeleid te worden. Heel geduldig en erg behulpzaam ik begreep haar uitleg dan ook heel goed.

- Kelly

Wil jij profiteren van deze voordelen en ontdekken wat het jou oplevert? Voor de volgende thema’s bieden wij deze mogelijkheid.

Een van onze trainers gaat 1,5 uur online met jou aan de slag. Zodat jij goed voorbereid voor de dag komt.

De investering is €150,00 exclusief BTW.

Sollicitatiegesprekken voorbereiden 
Lastige gesprekken voeren
Presentatie of vergadering voorbereiden

Snel even sparren? 

Bereid samen met één van onze coaches een sollicitatiegesprek, vergadering, presentatie of lastig gesprek voor. Een effectieve kennismaking en gegarandeerd nieuwe inzichten!