Dé opleider voor leidinggevenden 0162-696108

Onze Visie

Organisaties willen altijd verder. Meer groei, meer prestaties, meer resultaat. De organisatie wil groeien maar de medewerker wil ook groeien. Meer uit de middelen halen, meer uit zichzelf halen.

Het zijn de managers en leidinggevenden die deze druk van twee kanten ervaren. Hoewel steeds meer organisaties hun managers en leidinggevenden een opleidingsbudget aanbieden zien we in de praktijk een duidelijke behoefte aan ondersteuning ‘on the job’. 

Vaak ontbreekt het gewoonweg aan tijd of de juiste tools. Men loopt dan ‘vast’ en dat kost veel energie en levert niet de gewenste resultaten. Praktische ondersteuning en coaching ‘on the Job’ is daarbij een uitkomst.

 

Onze Markt

Onze markt bestaat uit managers, leidinggevenden, voormannen, teamleiders, afdelingshoofden, unitmanagers, enz. De mannen en vrouwen die elke dag proberen alle ballen in de lucht te houden. Het beste uit alle middelen, tijd en mensen willen halen.

 

 

Mensen die ‘on the Job’ het verschil willen maken. En derhalve willen leren en zichzelf verder blijven ontwikkelen.

Wij werken voornamelijk voor de Nederlandse markt en branches waar wij zeer bekend zijn met de context zijn; ….

 

Onze Missie

Wij – van Coaching on the Job – ondersteunen en coachen managers en leidinggevenden ‘on the Job’. Praktisch, snel en adequaat. We doen wat er gedaan moet worden en reiken jouw tegelijkertijd inzichten en tools aan om het zelf te doen. Om te leren en te groeien. ‘On the Job’!

Maak kennis met onze trainers

Nicole van den Hout

financiële dienstverlening & IT

Zelf doen op de plek waar het gebeurt. On the Job. In real time, in real life. Daar waar fouten maken er toe doet. En het goed doen er ook toe doet. Op het werk, tijdens het werk. Zaken oplossen, bijsturen, leren en persoonlijk ontwikkelen doe je niet ‘on the side’. Dat doe je gaandeweg. On the Job.

Usha Doekhie


Jan de Vries


Noortje van Diessen


Collega’s gezocht!

Wij zijn op zoek naar ervaren zelfstandig trainers. Staat bij jou kwaliteit ook op nummer 1 en ben je benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact op

Let's connect!

Bel ons om kennis te maken op 0162-696108. Of maak gebruik van het contactformulier.